Culinair menu

Culinair menu à la chef

Niet beschikbaar op zaterdag en feestdagen.

Keuze uit:
Vlees / Vis / Combinatie van vlees en vis

Het menu bestaat uit:
- 1 voorgerecht
- 4 tussengerechten
- 1 hoofdgerecht
- Gebakken rijst
- Assortiment groenten

Ran

204 - Vleesmenu

Gyu Sashi Dun gesneden rauwe lendebiefstuk met ui en knoflook Japanse gyuniku saus dip
Miso Shiru Sojabonen soep met tofu en zeewier
Kohitsuji Hasu Lamshaas
Buta Niku Varkenshaas
Ahiru No Fire Eendenfilet met yabanikusaus
Usu Yaki Dun plakje rib-eye steak met knoflook en lente-ui
Gyu Niku Ossenhaas, geflambeerd met cognac en gebakken knoflook chips
Yaki Meshi Gebakken rijst
Yasai Itame Assortiment groenten

Take

205 - Menu Take

Sushi Plakje eerste klas rauwe vis met Japanse rijst
Miso Shiru Sojabonen soep met tofu en zeewier
Ebi Gamba met licht pittige Japanse crèmesaus
Kyo No Sakana Vis van de dag
Kohitsuji Hasu Lamshaas
Usu Yaki Dun plakje rib-eye steak met knoflook en lente-ui
Gyu Niku Ossenhaas, geflambeerd met cognac en gebakken knoflook chips
Yaki Meshi Gebakken rijst
Yasai Itame Assortiment groenten

Mizi

206 - Vismenu

Sashimi Diverse plakjes eerste klas rauwe vis met wasabi en sojasaus dip
Miso Shiru Sojabonen soep met tofu en zeewier
Ebi Gamba met licht pittige Japanse crèmesaus
Hotategai Coquille in schelp met Sake gember sojasaus
Sake Zalm met citroen-botersaus
Shiromi Sarada Botervis gekruid met misoyaki
Kyo No Sakana Vis van de dag
Yaki Meshi Gebakken rijst
Yasai Itame Assortiment groenten

Bara

207 - Menu Bara

Sushi & Sashimi Plakjes eersteklas rauwe vis met Japanse rijst en diverse plakjes eerste klas rauwe vis
Zenzai Japanse voorgerecht van de chef
Ise Ebi Kreeftenstaart met Japanse crèmesaus
Kyo No Sakana Vis van de dag
Kohitsuji Hasu Lamshaas met verse knoflook in yabanikusaus
Usu Yaki Dun plakje rib-eye steak met knoflook en lente-ui
Gyu Niku Ossenhaas, geflambeerd met cognac en gebakken knoflook chips
Yaki Meshi Gebakken rijst
Yasai Itame Assortiment groenten

Vegetarisch

208 - Vegetarisch menu

Gastvrijheid is voor de Japanners een erezaak. Vandaar dat er altijd zo veel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen van de gasten. Onze chefkok heeft een overheerlijke vegetarische menu voor u samengesteld.

Komodo

209 - Kindermenu t/m 12 jaar

Zensai Japanse Hors d'oevre
Nori Harumaki Japanse loempia gevuld met vlees
Sake of Tori Niku of Buta Niku Zalm of kippenbout of varkenshaas
Gyu Niku Ossenhaas
Yaki Meshi Gebakkenrijst*
Kinderijs