Deze gerechten vermelden een riante variatie aan uitsluitend tussengerechten. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen specifieke voorgerechten en hoofdgerechten.
Afhalen is mogelijk.
Gerechten à € 3,75
220 | Miso Shiru | Miso soep met tofu en zeewier |
221 | Nori Harumaki | Japanse vegetarische loempia (6 stuks) |
222 | Ika Katzu | Inktvisringen (4 stuks) |
223 | Yaki Meshi | Gebakken rijst met groenten en sojasaus |
Gerechten à € 5,75
228 | Yaki Knoko | Champignons (8 stuks) |
229 | Gyu Sashi (klein) | Dun gesneden rauwe lendebiefstuk met ui en knoflook Japanse gyuniku saus dip (6 plakjes) |
230 | Edamame (klein) | Geblancheerde Japanse jonge sojabonen (120 gram) |
231 | Ebi Teppan Yaki | Garnalen met licht pittige Japanse crèmesaus (4 stuks) |
232 | Sake Teppan Yaki | Zalm met citroen-boter-sojasaus (75 gram) |
233 | Tori Niku Teppan Yaki | Gefileerde kippenbout met yakitorisaus |
234 | Buta Niku Teppan Yaki | Varkenshaas met butanikusaus (60 gram) |
235 | Gyoza Teppan Yaki | Vlees pastei met ponzusaus dip (4 stuks) |
236 | Usuyaki Teppan Yaki | Dun plakje rib-eye gevuld met verse knoflook en lente-ui met zoete misosaus of sesamsaus (1 stuk) |
237 | Yakitori Teppan Yaki | Kip aan een spies met huisgemaakte yakitorisaus |
239 | Yasai Kakiage | Gefrituurde vegetable kakiage |
241 | Chuka Wakame | Japans gekruide zeewier met sesam |
242 | Yaki Udon | Gebakken Japanse noedels met groenten en licht zoete sojasaus |
Deze gerechten vermelden een riante variatie aan uitsluitend tussengerechten. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen specifieke voorgerechten en hoofdgerechten.
Afhalen is mogelijk.
Gerechten à € 7,75
243 | Ebi Teppan Yaki | King Gamba met citroen-boter-sojasaus |
245 | Hotategai Teppan Yaki | Conquille in schelp met Sake gember sojasaus |
246 | Managatsuo Teppan Yaki | Botervis gekruid met zoete miso (65 gram) |
247 | Kohitsuji Hasu Teppan Yaki | Lamshaas met verse knoflook in yabanikusaus (80 gram) |
248 | Yaba Niku Teppan Yaki | Lamsrack met yabanikusaus (2 stuks) |
249 | Ahiru No Fire | Eendenfilet met yabanikusaus (80 gram) |
251 | Tori Kara-age | Japans gemarineerde kipstukjes pankostijl met zoete sojasaus (5 stuks) |
Gerechten à € 9,75
252 | Ebi Fry | Gefrituurde gamba's in een krokant jasje met tonkatzusaus (4 stuks) |
253 | Ebi Teppan Yaki | Garnalen met licht pittige Japanse crèmesaus (4 stuks) |
254 | Ika Teppan Yaki | Inktvis met verse knoflook en pittige teriyakisaus (80 gram) |
255 | Ahiru No Kanzo Teppan Yaki | Eendenlever met Japanse unagisaus op gegrilde brood (2 stuks) |
256 | Hotategai en Ebi Teppan Yaki | Coquille en garnalen shimeje met licht pittige Japanse crèmesaus |
257 | Usuyaki Teppan Yaki | Dun plakje rib-eye gevuld met verse knoflook en lente-ui met zoete misosaus of sesamsaus (2 stuks) |
258 | Gyu Sashi (groot) | Dun gesneden rauwe lendebiefstuk met ui en knoflook met Japanse gyuniku saus dip (12 plakjes) |
260 | Tori Katzu | Gefrituurde kipfilet in Japanse stijl met zoete Japanse Katzusaus (110 gram) |
261 | Ton Katzu | Gefrituurde varkenshaas in Japanse stijl met zoete Japanse Katzusaus (100 gram) |
262 | Edamame (groot) | Geblancheerde Japanse jonge sojabonen (250 gram) |
Gerechten à € 12,75
263 | Tempura Ebi | Op Japanse wijze gefrituurde gamba’s met warme licht zoete sojasaus en rettich-gember dip (4 stuks) |
264 | Maguro Teppan Yaki | Tonijn met wasabi crèmesaus (75 gram) |
265 | Gyuniku Teppan Yaki | Ossenhaas, geflambeerd met cognac, met gebakken knoflook chips (120 gram) |
Afhalen is mogelijk.
341 | Ise Ebi | Hele zeekreeft | dagprijs |
342 | Ise Ebi | Halve zeekreeft | dagprijs |
343 | Kuruma Ebi | King gamba | € 22,50 |
344 | Sake | Zalm | € 17,50 |
345 | Ika | Inktvis | € 18,50 |
346 | Akahata | Roodbaarsfilet | € 22,50 |
347 | Shiromi Sakana | Botervis | € 22,50 |
De visgerechten worden geserveerd met assortimenten groenten, gebakken rijst en salade.
Meerprijs gebakken Japanse udon (mie) i.p.v. rijst € 1,35 p.p.
Speciaal aanbevolen dessert: € 8,50 p.p. Op de bakplaat voorbereide Kokos-Crêpe met vanille-ijs en gebakken banaan geflambeerd met likeur.
Afhalen is mogelijk.
348 | Usu Yaki | Dun plakje rib-eye steak met knoflook en lente-ui | € 21,50 |
349 | Gyu Niku | Ossenhaas | € 23,50 |
350 | Tori Niku | Gefileerde kippenbout | € 15,90 |
351 | Buta Niku | Varkenshaas | € 16,90 |
352 | Kohitsuji Hasu | Lamshaas | € 22,50 |
353 | Yaba Niku | Lamsrack | € 21,50 |
De vleesgerechten worden geserveerd met assortimenten groenten, gebakken rijst en salade.
Meerprijs gebakken Japanse udon (mie) i.p.v. rijst € 1,35 p.p.
Speciaal aanbevolen dessert: € 8,50 p.p. Op de bakplaat voorbereide Kokos-Crêpe met vanille-ijs en gebakken banaan geflambeerd met likeur.